Ontdek de Kunst van Wijn en Spijs Combinaties met Onze Gratis Video Training:

Optimaal Wijnspijs

Ben je een wijnliefhebber die graag meer wil leren over de perfecte wijnspijs combinaties? Zoek je naar manieren om jouw culinaire ervaringen te verrijken? Dan is onze gratis video training "Optimaal Wijnspijs" precies wat je nodig heeft.


New

Sommelier Ervaring

Hoe je wijnen perfect kunt afstemmen op verschillende gerechten.

Tips en Trucs

Praktische tips en trucs om je volgende diner onvergetelijk te maken!


Dé principes van wijnspijs combinaties.

Toepasbaar ook voor de thuis-/ en hobbykoks. 

GRATIS DOWNLOADEN

Krijg direct toegang tot de

Optimaal Wijnspijs Video!

Testimonials

Caroline


Mocht je meer willen weten over wijn is Sommelier Luc zeker de juiste persoon. Hij heeft veel kennis en enthousiasme en deelt het op een prettige manier waardoor al snel een gezellige, maar voornamelijk een leerzame avond ontstaat. Uniek dat wijn met spijs gecombineerd wordt.

Hans en Marjon


 Luc weet alles van wijn en kan dit op een zeer prettige manier overbrengen. Naast de goede wijnen heeft Luc ook altijd iets passends te eten bij de wijn. Altijd kwalitatief zeer goed! Altijd weer een avond om naar uit te kijken. Bedankt Luc!

Lotte


Supertoffe wijncursus gehad bij Luc! Je hoort en voelt zijn passie over wijnen en die brengt hij dan ook op een hele fijne manier over aan de cursisten. Mocht je meer willen weten over wijn, veel verschillende wijnen willen proeven en vooral wijnspijs leren? Dan ben je bij Luc aan het juiste adres. Absolute aanrader!

>